ETHIEK EN KWALITEIT

8_CRKBO_Instelling.jpg

Bureau Galenkamp&Schut besteedt structureel aandacht aan de kwaliteit van haar diensten. Die kwaliteit wordt bewaakt door het CRKBO, het Centraal Register voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Bureau Galenkamp&Schut is sinds 1 oktober 2010 door het CRKBO gecertificeerd en in het register opgenomen. Om deze registratie te krijgen moet een bedrijf onder meer voldoen aan een duidelijke klachtenregeling en beroepscode.

Bureau Galenkamp&Schut is lid van De Ethische Kring. Trainers, therapeuten en coaches die hierbij aangesloten zijn, bewaken hun kwaliteit en het belang van de mensen met wie zij werken door het naleven van een ethische beroepscode. Dit vindt u onder www.ethischekring.nl . Wie vindt dat Bureau Galenkamp&Schut deze code niet goed naleeft, kan een beroep doen op de klachtenprocedure van De Ethische Kring. Ook deze vindt u op www.ethischekring.nl .

De leveringsvoorwaarden van Bureau Galenkamp&Schut die zijn vastgelegd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam, vindt u hier.