Leiderschap

In onze visie begint leiding geven bij jezelf. We noemen dit persoonlijk leiderschap. Leiderschap vanuit je eigen persoonlijkheid, vanuit de mens die je bent. De leider die zichzelf kent, bereid is zijn eigen motieven en intenties te onderzoeken en in staat is zichzelf aan te sturen, kan leiding geven aan anderen en aan de ontwikkeling van hún persoonlijk leiderschap. Dan ontstaat gedeeld leiderschap, een duurzame bijdrage aan gezonde culturen in teams en organisaties.

Bureau Galenkamp&Schut is gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling, door middel van opleiding, trainingcoaching en supervisie.

In onze open leiderschapsprogramma’s bieden wij Masterclasses en een supervisiegroep voor leidinggevenden in het onderwijs:

De Masterclass Praktische Psychologie bieden wij aan voor directeuren in het basisonderwijs én voor team- of afdelingsleiders in VO en MBO. Hiermee haal je kennis en ervaring in huis om leiding te geven aan duurzame ontwikkeling en samenwerking in een professionele schoolcultuur. Deze vijfdaagse Masterclass wordt alleen in-company gegeven.
Voor korte informatie, klik op: Praktische Informatie Masterclass.
Meer uitgebreide informatie kunt u lezen in de Brochure Masterclass Praktische Psychologie.

Heeft u een vraag of wilt u nader kennismaken?