Agenda

Handboek professionele schoolcultuur

In februari 2018 is ons boek Handboek professionele schoolcultuur. Focus op koers en gedrag verschenen. Al in augustus 2018 verscheen de tweede druk, in september 2020 de derde, in september 2021 de vierde  en in januari 2023 de vijfde druk. In de periode zomer 2023 – maart 2024 hebben we ons boek geheel herzien. De zesde druk is een uitgebreide versie ervan geworden: het boek is geactualiseerd: er zijn nieuwe thema’s aan toegevoegd (waaronder een heel nieuw hoofdstuk over sociale veiligheid) en de literatuurlijst is up-to-date gemaakt. Na een periode waarin het uitverkocht was, is het nu dus weer te bestellen.

Zie onze pagina ‘Boeken‘.

Voor meer informatie of om te bestellen: Uitgeverij Pica.

 

Opstellingendagen

De data van de opstellingendagen in 2024:
Zaterdag 13 april
Zaterdag 6 juli
Zaterdag 5 oktober
Zaterdag 21 december

Voor meer informatie: download onze folder: Opstellingendagen in Den Ilp

Je kunt je hier aanmelden.

 

Masterclass Professionele Schoolcultuur

Deze zesdaagse Masterclass hebben wij diverse keren – met veel succes – gegeven. Deze wordt, vanaf maart 2023, voortgezet door onze samenwerkingspartner Expertis Onderwijsadvies. In september 2024 start deze opnieuw. Zie voor de inhoud van deze Masterclass en actuele data: de brochure.

Ook is het mogelijk deze Masterclass in-company te laten verzorgen, bij voorbeeld voor bestuur plus leidinggevenden van een onderwijsorganisatie of voor de complete  schoolleiding (rector, conrectoren, teamleiders) van een VO-school.
Neem in dat geval contact met Simone Kessels van Expertis op voor een vrijblijvend gesprek.