Samenwerkingspartners

Bureau Galenkamp&Schut werkt regelmatig samen met andere bureaus of personen. We noemen hier de belangrijkste:

De Seniorgroep, een netwerk van vier ervaren managementtrainers en consultants met speciale expertise op het gebied van onderwijs en retailmanagement. Wij inspireren en voeden elkaar met een regelmaat van één dagdeel per twee maanden.

Oefengroep Organisatieopstellingen, landelijke oefen- en ontwikkelgroep op het gebied van opstellingenwerk en systemisch onderzoek. Deze groep is opgericht in 2003 en bestaat uit zeven zelfstandige trainers en consultants. We werken drie dagen per jaar aan de verdieping en vernieuwing van het werken met opstellingen.

ScoliX. Sinds 2011 heeft Bureau Galenkamp&Schut regelmatig contact met Marcel Bos van ScoliX, een Bureau voor werving, selectie & interimmanagement.

Uitgeverij Pica. In februari 2018 is het boek ‘Handboek professionele schoolcultuur. Focus op koers en gedrag‘, dat wij samen geschreven hebben over het ontwikkelen van een professionele cultuur op scholen uitgegeven bij Uitgeverij Pica.

Bureau Jaan. Wij wisselen regelmatig uit met Jaantje Thiadens van Bureau Jaan. Met haar Coach Cabin gaat zij samen met haar coachingscliënten (letterlijk) op pad. Daarnaast kun je bij haar terecht voor een APK van je (huwelijks)relatie.