Opstellingen

De methodiek van opstellingen is één van de meest diepgaande manieren van werken. Bekende vormen zijn de familie- en organisatieopstellingen. Ze zijn een onderdeel van een systemische manier van kijken en handelen.
Bureau Galenkamp&Schut heeft zich gespecialiseerd in meergenerationele traumaopstellingen, hierin geïnspireerd door Franz Ruppert. Het trauma van ouders of grootouders kan via de hechting worden doorgegeven aan volgende generaties en kan vandaaruit een negatieve invloed uitoefenen op succes of welbevinden van de huidige generatie. Het inzicht dat tijdens een opstelling ontstaat kan een grote levensverandering teweeg brengen.

Ongeveer vier keer per jaar organiseren wij een opstellingendag volgens de methodiek van Franz Ruppert. We werken dan in het pittoreske Den Ilp.
Er kunnen maximaal vier deelnemers een eigen vraag inbrengen. Zij brengen, ter ondersteuning, een eigen representant mee. Daarnaast is er ruimte voor andere representanten, voor mensen die belangstelling hebben voor deze manier van werken of zich hierdoor willen laten inspireren.
Vaak is het doen van een opstelling een onderdeel van een coachingstraject, maar andere deelnemers zijn ook welkom.

Speciale aandacht vragen we voor het thema ‘Opstellingen met symptomen’. Lees onze blog hierover.

Meer informatie staat in onze folder 2024.

Aanmelden kan via de pagina Aanmelding.

Heeft u een vraag of wilt u nader kennismaken?