Advies

Bent u leidinggevende in de organisatie waar u werkt? Of eindverantwoordelijke? Of hebt u uw eigen bedrijf?
Dan hebt u te maken met de twee kanten van de organisatie: de beheerskant en de menskant.

Vaak wordt vooral gekeken naar de beheerskant van de instelling of het bedrijf. Dan gaat het over functies, hiërarchische niveaus en procedures. Over taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Over informatiestromen en vergadercycli. Over beheer en controle. Over management.
Uiteraard is dit belangrijk. Het is alleen niet het enige dat belangrijk is in bedrijven en organisaties.

Bureau Galenkamp&Schut is gespecialiseerd in advisering van leidinggevenden ten aanzien van ´de menselijke factor´ in organisaties.
Wij kijken, samen met de manager of leidinggevende, met name naar de menskant van de organisatie. Dan gaat het over motivatie en demotivatie, over weerstand en flow, over ´in je kracht staan´, over de balans tussen sturen en steunen. Over grenzen in de organisatie. Over leiderschap.

We hanteren een systemische blik . Dat betekent dat we niet alleen kijken naar het individu in de organisatie, maar ook naar het grotere geheel. Naar de (zich herhalende) patronen die zich in de organisatie voordoen. Naar het krachtenveld in de organisatie en wat dit betekent voor het individu. We kijken ook naar gebeurtenissen in de geschiedenis van de organisatie en wat deze voor de huidige medewerkers betekenen.

Consultancy is altijd maatwerk. Neem daartoe contact op met een van ons. Zie onze contactpagina.

Op al onze activiteiten zijn onze leveringsvoorwaarden en/of inschrijfvoorwaarden van toepassing.

Heeft u een vraag of wilt u nader kennismaken?